Het buitenkookteam van Atelier de Beleving

Renier Keijer

Renier heeft Atelier de Beleving eind 2023 overgenomen van Gidy van Gaans. Het stoere buiten koken sluit perfect aan bij een andere passie van Renier: wildplukken. Als creatieve ondernemer en natuurliefhebber is het organiseren van buitenkook-actviteiten en -evenementen helemaal zijn ding. Renier werkt samen met een vast team, bestaand uit Yvette Bouwman, Simone Cornelissen en Marike Aalmoes, en flexibele krachten die hij kan inzetten voor grotere evenementen. 

Renier

Yvette Bouwman

Yvette is een echte creatieveling die zich bezig houdt met eten, schilderen en tekenen. Eten maken en de moestuin staan centraal in haar leven. Dit is voor haar de perfecte kans om haar liefde voor koken en buiten zijn te combineren, want werken tussen vier muren wil ze niet meer. Ze heeft een talent om gerechten op een verrassende manier op smaak te brengen. Haar toewijding aan het Atelier is enorm en ze deelt haar kennis met veel enthousiasme met je, tijdens onze workshops en cateringopdrachten.

yvette-bouman

Simone Cornelissen

Simone is een professioneel kruidenkundige (herborist). De kruiden verwerkt ze in eten of verzorgingsmiddelen en plukt ze het liefst uit haar tuin of uit de natuur. Simone houdt van een fijne sfeer creëren en van lekker, mooi en puur eten. Haar kruidenkennis komt goed van pas bij Atelier de Beleving! Onder de naam Buitenkruiden werkt ze aan het vergroten van zelfredzaamheid door middel van planten en kruiden.

foto-simone-cornelissen

Marike Aalmoes

Marike kookt sinds 2018 met veel plezier voor het Atelier. Ze is een allrounder en houdt van buiten zijn, aanpakken, samenwerken en mensen blij maken met lekker eten. Omdat ze allrounder is heeft ze het talent om daar te zijn waar het nodig is. 

marike