Workshop Buitenkoken voor particulieren

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor een uitje met vrienden, familie of een vrijgezellenfeest? Tijdens onze Workshop Buitenkoken ga je actief aan de slag en geniet je volop. Samen maken jullie je eigen gerechten op vuur. 

Tijdens onze Workshop Buitenkoken ontdek je nieuwe gerechten en leer je stoere kooktechnieken. En dat allemaal in de frisse buitenlucht! Geniet van de eenvoud die schuilgaat achter het op primitieve wijze bereiden van jouw eigen maaltijd. Kom zoals je bent naar onze Workshop Buitenkoken; wij verzorgen de rest. 

Hoe ziet een Workshop Buitenkoken eruit? 

Tijdens onze Workshop Buitenkoken kun je je helemaal uitleven. Alles, van materialen tot ingrediënten, staat voor je klaar. Wil je werken aan vegetarische kooktechnieken, of juist graag met vlees of wild? We bespreken dit vooraf, in onze kennismaking, zodat je daarmee in de Workshop Buitenkoken aan de slag kunt. Daarbij worden jullie begeleid door ons buitenkookteam. Afhankelijk van de grootte van de groep, begeleiden we met één, twee of drie professionele buitenkokers.

Koken op vuur brengt vanzelf een gevoel van onthaasten met zich mee en is daarmee een mooie manier om samen te zijn. Intussen maak je met onze uitrusting, waaronder ketels, driepoten, een rookoven, hooikist, Dutch Oven, tajine, en Afghaanse kazan, de heerlijkste gerechten.

Of je nu een Workshop Buitenkoken wilt boeken voor een kleine groep van 10 personen, of één met jouw hele familie; bij ons ben je aan het juiste adres. Wij organiseren jouw workshop tot ongeveer 100 personen.

Buiten koken
Het is mooi te zien dat jullie het eten met passie bereiden, dat proef en zie je in alles."
Tevreden klant

Kosten Workshop Buitenkoken

Onze buitenkook workshops duren ongeveer drie tot vier uur. Een complete kookworkshop boek je al vanaf 50 euro per persoon. Zelf de ingrediënten verzamelen voor de workshop? Dat kan; dan combineren we de kookworkshop met een bezoek aan de moestuin (als die aanwezig is op/nabij de gekozen locatie).

Wil je het nog specialer maken? Tegen meerprijs kun je kiezen voor het gebruik van groot wild of biologische producten, of jouw workshop uitbreiden met een wildplukwandeling!

2019-5

Workshop Buitenkoken op locatie

Buiten koken kan bijna overal waar vuur en rook geen probleem zijn. Wij hebben geen bijzondere voorzieningen nodig, en kunnen helemaal off grid werken. Als het koud is, kan het soms wel fijn zijn als er een warme binnenruimte is. Heb je zelf een locatie voor ogen? Bijvoorbeeld een ruime tuin? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken of ben je nog op zoek naar een (buiten)locatie? Neem eens een kijkje bij de locaties waar wij nu al mee samenwerken. Wij helpen je altijd graag bij het vinden van de juiste locatie. 

Voor kleine groepen hebben we al locaties vanaf 150 euro. 

2019-8

Een kookworkshop boeken bij Atelier de Beleving

Als jij een bedrijfsuitje of zakelijke workshop wilt boeken bij Atelier De Beleving, dan maken we het je graag zo gemakkelijk mogelijk. We verzorgen daarom niet alleen de workshop, maar als dat nodig is ook de locatie.

In drie stappen naar een geslaagde dag: 

  1. Kennismaking en bespreking van de wensen
    We beginnen met een kennismaking, waarin we de details doornemen zoals de samenstelling en grootte van de groep, de locatie en de gewenste datum. We willen ook weten wat jullie graag gaan doen. Daarbij is het voor ons belangrijk om te weten of er veel vegetariërs zijn. Op deze manier komen we tijdens dit eerste gesprek tot de gewenste invulling van de workshop.
  2. Voorstel en offerte
    Per e-mail ontvang je ons gedetailleerde voorstel en een offerte op maat. Een aanbetaling is niet nodig.
  3. Akkoord en uitvoering 
    Ben je akkoord met ons voorstel en de offerte? Dan gaan we voor je aan de slag. We maken er een onvergetelijke ervaring van! 

Boek jouw buiten kookworkshop

Waarom kiezen voor Atelier de Beleving? 

Atelier de Beleving verzorgt kookworkshops met een focus op authentieke buiten kooktechnieken, waarbij het gezellig samenzijn centraal staat. Iedere workshop wordt specifiek afgestemd op de groep en individuele voorkeuren, om zo altijd een ervaring op maat te verzorgen waarin iedereen zich naar hartenlust kan uitleven op een gerecht dat hem of haar boeit.  

Ben je klaar voor een onvergetelijk buitenkook-avontuur? We horen graag van je