Zakelijk: Kookworkshop bedrijfsuitje

De leukste kookworkshop bedrijfsuitjes boek je hier! Lekker buiten zijn met je bedrijf en samen met collega's aan de slag met mooie lokale ingrediënten? Buitenkoken tijdens een kookworkshop bedrijfsuitje is een fantastisch leuke activiteit als zakelijke workshop. Door te kiezen voor buitenkoken, kies je voor een niet alledaagse activiteit en een onvergetelijke ervaring. Samen iets nieuws beleven en teamwork staan voorop.

Kookworkshop bedrijfsuitje: hoe ziet dat eruit? 

Onze kookworkshops kun je gebruiken als compleet programma voor jullie teamuitje. Wij zorgen voor alle materialen en ingrediënten en jullie gaan zelf aan de slag met verschillende recepten. Natuurlijk onder onze begeleiding; het aantal begeleiders hangt af van de grootte van de groep. 
 
Samenwerking en gezelligheid staan voorop; koken is echt een sociale bezigheid. Outdoor cooking staat garant voor instant sfeer. Je zult verrast zijn wat je allemaal kunt maken op open vuur, met behulp van onze ketels, driepoten, een rookoven, hooikist, Dutch Oven, tajine en Afghaanse kazan.

Onze zakelijke kookworkshops boek je al vanaf 10 personen, maar ook grotere groepen, tot zeker 100 personen, kunnen bij ons terecht. 

Buiten koken
"In het kader van teambuilding hebben wij een kookworkshop door Renier laten verzorgen op de wijngaard Hof te Dieren. Tezamen ging men aan de slag en zo ontstond een gezellige sfeer waarbij Renier en Yvette heel behulpzaam zijn bij de uitvoer van de recepten. Het koken in gietijzeren pannen op hout geeft een totaal ander dimensie aan het koken, maar werd door de deelnemers met enthousiasme opgepakt. Na afloop werden de gemaakte gerechten met smaak opgegeten tezamen met een heerlijk glas wijn, gemaakt in deze wijngaard. Met name de apple crumple pie was heerlijk!!"
UBBINK, Jeanette

Kosten kookworkshop als bedrijfsuitje

Voor 50 euro per persoon boek je al een complete workshop, die ongeveer drie tot vier uur duurt. Je kunt de workshop naar keuze upgraden met bijvoorbeeld het gebruik van groot wild, biologische producten, of vooraf een wildplukwandeling. Ook leuk: combineer deze workshop met een bezoek aan de moestuin en verzamel zelf de ingrediënten voor jullie maaltijd. 

2019-1
"Nogmaals hartelijk dank voor de heerlijke maaltijd die jullie uit de kookpot hebben getoverd! Onze gasten en wijzelf waren/zijn erg enthousiast!"
Tevreden klant

Buiten koken op locatie

Onze kookworkshop is flexibel en kan plaatsvinden op elke locatie waar vuur en rook geen probleem zijn, zoals in een achtertuin of zelfs naast je kantoor. Het is een uitstekende manier om een vergadering actief te onderbreken of om een intensieve vergaderdag op een ontspannen manier af te ronden. 

Wij kunnen helemaal off grid werken en hebben geen bijzondere voorzieningen nodig. In koudere periodes kan een warme binnenruimte soms wel prettig zijn. Heb je zelf een locatie voor ogen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je. 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken of zoek je een (buiten)locatie? Neem eens een kijkje bij de locaties waar wij nu al mee samenwerken. Voor kleine groepen hebben we al locaties vanaf 150 euro.

2019-8

Een buiten kookworkshop boeken bij Atelier de Beleving

Als je een kookworkshop bedrijfsuitje of andere zakelijke workshop wilt boeken bij Atelier De Beleving kan dat hier. We verzorgen niet alleen de workshop, maar indien gewenst ook de locatie.

In drie stappen naar een geslaagde dag: 

  1. Kennismaking en bespreking van de wensen
    We beginnen met een kennismaking, waarin we de details doornemen zoals de samenstelling en grootte van de groep, de locatie en de gewenste datum. We willen ook weten wat jullie graag gaan doen. Daarbij is het voor ons belangrijk om te weten of er veel vegetariërs zijn. Op deze manier komen we tijdens dit eerste gesprek tot de gewenste invulling van de workshop.
  2. Voorstel en offerte
    Per e-mail ontvang je ons gedetailleerde voorstel en een offerte op maat. Een aanbetaling is niet nodig.
  3. Akkoord en uitvoering 
    Ben je akkoord met ons voorstel en de offerte? Dan gaan we voor je aan de slag. We maken er een onvergetelijke ervaring van! 

Boek jouw buiten kookworkshop

Waarom kiezen voor Atelier de Beleving? 

Atelier de Beleving heeft ruime ervaring in het verzorgen van buitenkook workshops. Wij beschikken over een eigen, ervaren buitenkook-team waardoor je ervan verzekerd bent dat alles op rolletjes loopt. Ontdek, samen met jouw collega’s, hoe leuk buiten koken kan zijn en hoe deze ervaring jouw team kan verbinden. 

Ben je er klaar voor om, samen met jouw team, een onvergetelijk buitenkook-avontuur te beleven? We horen graag van je