Catering voor jouw bruiloft

Ben je bezig met de voorbereiding van jouw grote dag en op zoek naar een bijzondere invulling van de catering voor je bruiloft? Misschien is outdoor cooking wat je zoekt! Grote potten boven verschillende vuurtjes geven jullie bruiloft een intiem en unieke sfeer. En het is nog ontzettend lekker ook! 

Met onze bruiloftscatering verrassen we jullie graag met lekkere en romantische gerechten. Het menu stemmen we af op jullie wensen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op; we vertellen je graag meer over de mogelijkheden rondom de catering voor je bruiloft.

Buiten koken: verrassende en stoere catering voor jouw bruiloft 

Wij koken inmiddels al meer dan tien jaar op vuur en hebben veel lekkere gerechten ontwikkeld. Zo kunnen we de gasten op jullie bruiloft allerlei lekkere dingen voorzetten. We koken op locaties door heel Nederland voor grote en kleine bruiloften van ongeveer 10 tot 200 gasten.

2020 TdLO 1-1
"Het team van Atelier De Beleving heeft op onze bruiloft gezorgd voor een fantastisch uitziend en buitengewoon lekker diner! We hebben dan ook alleen maar lovende reacties gekregen van onze gasten! Het eten smaakte geweldig en het is absoluut een beleving, zowel de manier van bereiden als de smaken van de gerechten. Hele leuke en spontane club die wij 200% aanraden! "
Ploon & Anton

Catering voor je bruiloft: locaties

Wij kunnen helemaal off grid werken. We werken op iedere locatie waar open vuur en rook geen probleem zijn, en hebben geen bijzondere voorzieningen nodig. Daardoor is buiten koken een ideale invulling voor de catering van jouw bruiloft. Heb je zelf al een locatie voor ogen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.

Ben je nog op zoek naar een mooie locatie voor jouw bruiloft? We inspireren je graag; neem eens een kijkje bij de unieke locaties waar wij nu al mee samenwerken.

2019-5

Kosten voor de catering van jouw bruiloft

De kosten van buiten koken als catering voor jouw bruiloft zijn natuurlijk afhankelijk van jullie wensen en eisen. Toch geven we je graag een indicatie. Voor een menu van met ongeveer 8 verschillende gerechten kom je ongeveer uit op 40-50 euro. Heb je specifieke wensen, dan kunnen de kosten wat hoger worden.

Hebben jullie al precies voor ogen wat jullie willen? Dan kun je eventueel via e-mail een prijsopgave aanvragen. Wil je eerst meer weten? In een persoonlijk gesprek vertellen we je alles over de mogelijkheden.

2019-8

Catering voor jouw bruiloft laten verzorgen door Atelier de Beleving

Op jouw speciale dag wil je je geen zorgen maken over de catering. Dat komt goed! Met ons ervaren team nemen wij je alles uit handen.

In drie stappen naar een geslaagde dag: 

  1. Kennismaking en bespreking van de wensen
    We beginnen met een telefonische of persoonlijke kennismaking, waarin we de details doornemen zoals: grootte en samenstelling van jullie gezelschap, de locatie en de gewenste datum. Ook bespreken we de gewenste invulling van het menu.
  2. Voorstel en offerte
    Per e-mail ontvang je ons gedetailleerde voorstel en een offerte op maat. Een aanbetaling is niet nodig.
  3. Akkoord en uitvoering 
    Ben je akkoord met ons voorstel en de offerte? Dan gaan we voor je aan de slag. We maken er een onvergetelijke dag van!

Boek catering voor jouw bruiloft

"Atelier de Beleving heeft voor ons gekookt op ons trouwfeest. We wilden een klein en ontspannen niets-moet-alles-mag feest, buiten in een tuin. Men adviseerde ons de Ommuurde Tuin, een prachtige en romantische locatie, waar we met 50 volwassenen en 13 kinderen aan lange houten tafels in ongedwongen sfeer hebben gegeten. Het open vuur met grote potten en pannen maakte het plaatje compleet. Het eten was erg lekker en er was veel keuze uit verschillende gerechten. De bietenburger en wortel-sinaasappel-soep waren onze favoriet. Na het diner maakte men het kampvuur aan zodat we knus rondom het vuur konden zitten. Het was erg prettig hoe men met ons meedacht over de invulling van het feest en het diner."
Tevreden bruidspaar