Catering op locatie voor jouw feest

Atelier de Beleving verzorgt met liefde de catering op locatie voor jouw feest, jubileum of ander bijzonder moment dat je wilt vieren. We komen buiten koken op locatie! Rook, vuur en de geur van verse ingrediënten in de lucht zetten meteen de juiste toon voor een  gezellig feest.

Wij koken op locatie voor een intiem familiefeest, maar ook voor een groot event. Wij zorgen voor een smaakvolle beleving die perfect aansluit bij jouw wensen. Met een focus op feestelijke gerechten en lokale producten maken we jouw feest onvergetelijk. Laat de catering op locatie verzorgen door Atelier de Beleving. 

Stoer buiten koken op locatie: de perfecte catering voor jouw feest

Wij zetten je graag de lekkerste gerechten van het Atelier voor. Van voor- tot nagerecht; we maken alles voor je klaar op onze buitenkook-uitrusting. Daarbij kun je denken aan ketels, driepoten, een rookoven, hooikist, Dutch Oven, tajine en Afghaanse kazan. Het komt regelmatig voor dat gasten vragen of ze mee mogen helpen, en dat kan! Samen maken we het onvergetelijk. Natuurlijk denken we daarbij ook aan de kinderen, als die erbij zijn.

2019-3
"Iedereen heeft heerlijk gegeten. De gans smaakt goed. De gerechten waren verrassend smaakvol. Het was gezellig zo op deze wijze iedereen van de familie bij elkaar en complimenten voor de organisatie."
Liesbeth uit ‘t Harde
"Gidy heeft ons een (h)eerlijke maaltijd en avond bezorgd. Zijn kookervaring en -plezier waren inspirerend, de manier waarop hij de locatie aankleedde maakte het helemaal af. En dit alles georganiseerd vanuit een prettige klantvriendelijkheid. Van harte aanbevolen, dus!"
Natuurmonumenten

Flexibel: onze buitenkoks koken op locatie

Voorzieningen zijn niet nodig; wij kunnen helemaal off grid werken. Overal waar open vuur en rook geen probleem zijn, kunnen onze buitenkoks aan de slag met jouw catering op locatie. Daardoor ben je heel flexibel in de locatiekeuze. Heb je nog geen idee en ben je nog op zoek naar een mooie locatie voor jouw feest? Ook dat is geen probleem. Wij hebben mooie buiten kook locaties voor je geselecteerd waar wij regelmatig mee samenwerken. 

2019-7
"Nogmaals hartelijk dank voor de heerlijke maaltijd die jullie uit de kookpot hebben getoverd! Onze gasten en wijzelf waren/zijn erg enthousiast!
Tevreden klant

Kosten catering op locatie

Catering op vuur hoeft niet duur te zijn. Wij serveren al een lunch vanaf 23 euro per persoon en vanaf 33 euro zetten we je een lekker diner voor. Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave of andere vragen.

2019-4

Catering voor jouw feest of evenement laten verzorgen door Atelier de Beleving

Elk feest is maatwerk en willen we graag tot een succes maken. Hierbij volgen we de volgende stappen:

In drie stappen naar een geslaagde dag: 

  1. Kennismaking en bespreking van de wensen
    We beginnen met een kennismaking, waarin we de details doornemen zoals: grootte en samenstelling van het gezelschap, de locatie en de gewenste datum. Ook bespreken we de gewenste invulling van het menu.
  2. Voorstel en offerte
    Per e-mail ontvang je ons gedetailleerde voorstel en een offerte op maat. Een aanbetaling hoeft niet!
  3. Akkoord en uitvoering 
    Als jij akkoord bent met de offerte en ons voorstel, dan gaan we voor je aan de slag. We maken het onvergetelijk! 

Boek catering voor jouw feest